Hotel Saint Rose ♥

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Hotel Saint Rose ♥

Hotel Saint Rose mieści się w pewnym małym miasteczku w Wielkiej Brytanii.

3 posters

Oi gente, Portugal chegou~

Portugalia
    Portugalia
    Super-Plotkarz

Male Liczba postów : 80

Oi gente, Portugal chegou~ Empty Oi gente, Portugal chegou~

Pisanie by Portugalia Pon Lip 02, 2012 7:57 pm

Imię i nazwisko:Lucas Primo Carriedo

Charakter:Żywiołowy chłopak o ( czasem ) dość ponurej naturze. Często wpada w tak zwane załamki, ale bardzo szybko wraca do swojego humoru i "wesołości".Jest lowelasem, zarywa do każdej napotkanej dziewczyny pomimo tego, że raczej za nimi nie przepada. I tu musi się przyznać... Jest homoseksualistą, ukrywa to bardzo mocno w sobie i dopiero po dłuższym poznaniu się widać tą bolesną dla niego prawdę. Pomimo dziwnego usposobienia ma rozum i to bardzo wytrzymały rozum, którego sumiennie i odpowiedzialnie używa. Oczywiście jak każdy czasem go traci i daje się ponieść zabawie. Kocha francuskie wina i dość często się nimi upija - no cóż jak ktoś wybije dwie butelki wina w jedną noc to raczej nie da się nie być pijanym. Ma wiele słabych punktów, a największy to lęk wysokości. Poza wadami ma również tą dobrą stronę, jest niesamowicie delikatny i uprzejmy. Ludzie na ogół lubią jego towarzystwo bo jest na nich bardzo otwarty. Zawsze przemyśla swoje decyzję by nie podjąć niepotrzebnych kroków. Woli trzymać się z daleka od kłótni, a bardzo często mu się je trafiają. Kocha zwierzęta i one kochają jego. Szczególnie ptaki, gdy usiądzie na chociażby ławce, już zlatuje się do niego cały ptasznik. Co więcej o nim napisać... ? Po prostu, będziesz się z nim dobrze dogadywał, o ile masz pomidory.( xD ) O tak... pomidory to u Hiszpanów ( i Hiszpano podobnych )normalka. I on się bez nich nie obejdzie.

Wygląd: Szatyn, o ciemno zielonych oczach o porażającym stylu. Cóż jego ubiór wali po oczach, ale to później. A więc... jest wysoki, szczupły i po nie kąt przystojny. Z pierwszego wrażenia może przerazić bo niema nigdy humoru do poznawania nowych ludzi. Jego oczy wydają się świecić w blasku słońca i gasnąć wraz z nadejściem mroku. Włosy ma gładkie i miękkie ( to dzięki jego szałmie xD , ale nigdy nie pozwala ich dotykać. Jest na ich punkcie chory. Układa je godzinami. Na nosie nosi okulary z cienką, czerwoną obwódką. ubiór jest zawsze stylowy i dobrany. Najczęściej są to luźnie dżinsy oraz coś "ala" żakiet w jasnych kolorach. Pod spód nosi kolorowe koszulki z krótkim rękawkiem. Czasem dodaje również arafatkę lub kapelusz na wzór Michal'a Jackson'a.

Rodzina: Brat - smakosz pomidorów i pedofil wielbiciel Romano'a - Hiszpania. Ma z nim dobre stosunki, ale po nie kąt bardzo się z nim kłóci i sprzecza. Zazwyczaj kończy się na kompromisie lub rozmowie o pomidorach. Nie gdyś uważał za swojego młodszego braciszka Włochy Płd. i tak pozostało do dziś. Jego dość bliskim kuzynem jest Brazylia i Macau, choć w zasadzie prawie w ogóle ich nie zna.

Gość Hotelu Saint Rose/ Inny mieszkaniec miasta Mieszka w Hotelu i pracuje jako barman.

Ostatnio zmieniony przez Portugalia dnia Sob Lip 07, 2012 8:38 am, w całości zmieniany 2 razy
    Chorwacja
    Chorwacja
    Super-Plotkarz

Female Liczba postów : 74

Oi gente, Portugal chegou~ Empty Re: Oi gente, Portugal chegou~

Pisanie by Chorwacja Pon Lip 02, 2012 8:01 pm

Akcept, tylko jeszcze regulamin...
    San Marino
    San Marino
    Ledwo Przytomny Wczasowicz

Male Liczba postów : 18

Pisanie by San Marino Pon Lip 02, 2012 8:04 pm

Sorka za bycie strasznie czepialską, sorka za "adminowanie" bez ustalenia z adminką, jednak nie mogę siedzieć cicho, kiedy ktoś robi taki paskudny błąd. Portugalczycy i Hiszpanie to jeden wielki HEJT, oni się nie lubili, nie lubią i nie polubią. Nawet jeśli są rodzeństwem, to raczej takim wiecznie skłóconym. Zawsze rywalizowali i rywalizować będą. Poza tym - Port ma więcej krewnych, niż samego Hiszpana. Pomijając kraje Romańskie (odsyłam do swojego KP). Macau, Brazylia - coś Ci te nazwy mówią?
    Już charakteru się czepiać nie będę, tylko napiszę, że zabrakło mi zamiłowania do przygody i żeglugi.
    Amen.
    Portugalia
    Portugalia
    Super-Plotkarz

Male Liczba postów : 80

Pisanie by Portugalia Pon Lip 02, 2012 8:22 pm

Tak, tak wiem, że są niedociągnięcia. Co do stosunków... To wiem, że za sobą nie przepadali, ale ja nie chce tworzyć złowrogiego typka, który nienawidzi własnego brata. Mogę dopisać, że są kłótliwi i się sprzeczają, ale bez przesady. Hm... i dzięki za te pokrewieństwa bo właśnie tego szukałam, ale się doszukać nie mogłam ;P Poprawie, poprawie to... ale wiesz admin mnie nic nie upomniał więc... ( sama jestem adminem xD )... Dobra, ale i tak dzięki.
    San Marino
    San Marino
    Ledwo Przytomny Wczasowicz

Male Liczba postów : 18

Pisanie by San Marino Pon Lip 02, 2012 8:31 pm

To nie musi być czysta nienawiść, ale nie można powiedzieć, że ich relacje będą na zasadzie "kochające się rodzeństwo", bo te dwa kraje od zawsze się tłukły.
    Co do braku upomnienia - w końcu nie każdy zna się na historii całego świata. Jednak ja wyznaję taką zasadę, że jeśli widzisz gdzieś błąd, trzeba zaznaczyć, że on jest, a nie zignorować, bo to nie twoja sprawa. Każdy błędy popełnia, a ja je lubię wytykać, ale to już inna para kaloszy... Adminowanie na forach rzuca mi się czasem na łeb... XD

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Czw Lis 21, 2024 9:41 am